Προϊόντα Άγρια Γαία

Γνωρίστε τα προϊόντα μας! Δημιουργήματα της φύσης με υγειοπροστατευτικές ιδιότητες, που με την φροντίδα της οικογένειά μας,  φτάνουν απο το χωράφι στο τραπέζι σας. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και το ποιοτικότερο δυνατό αποτέλεσμα από την παραγωγή έως την κατανάλωση. 

Προϊόντα Ελιάς

Το Eξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Agria Gea παράγεται στους ελαιώνες μας μετά από φροντίδα που πληρεί τα κριτήρια της Ολοκληρωμένης Διαχείρησης. Η ελαιοσυγκομιδή γίνεται με σεβασμο στον καρπό και το δέντρο ενώ η ελαιοποίηση γίνεται την ίδια ημέρα για αποφυγή αλλοίωσης των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών. Το αποτέλεσμα είναι ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορία με οξύτητα <0,3 και εξευγενισμένη γεύση!

Διαβάστε για τα προϊόντα μας

Εσπεριδοειδή

Τα εσπεριδοειδή είναι ο πιο φυσικός και γευστικός σύμμαχος στην θωράκιση της υγείας αλλά και της καλής λειτουργίας του μεταβολισμού. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εσπεριδοειδών που καλύπτουν τις ανάγκες σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Απολαύστε τα οφέλη για την υγεία των εσπεριδοειδών με ένα ποτήρι χυμό ή με συνταγές που περιλαμβάνουν λεμόνι ή πορτοκάλι!

Εσπεριδοειδή Άγρια Γαία

LOGIN